When you feel the dinosaurs


DINUSARIER!!!

NU HAR JAG VERKLIGEN DINUSARIER I MAGEN!
OM EXAKT EN VECKA JUST NU SÅ SITTER JAG PÅ PLANET PÅ VÄG TILL NEW YORK!!!!!!!

One week left!

Imorgon när jag vaknar är det en vecka kvar, sju dagar! Fy så underbart!
Jag längtar såååå mycket!
Men, det finns ändå en oro inom mig, men man är väl bara mänsklig?
Känns konstigt att bara lämna allting. Ett helt år, 365 dagar. Mitt hem, min trygghet, min familj, mina vänner!
Men då får man se det såhär: Jag får ett nytt hem, jag hittar mig en ny tryghet, jag får en till familj och jag kommer skaffa mig massor med mer vänner. Men tolka mig inte fel, hemma kommer alltid vara "hemma", min familj kommer alltid vara min familj och förhoppningsvis, kommer mina vänner alltid att vara mina vänner.
Jag älskar livet just nu! Nu är det bara en spruta kvar, packning, säga hejdå, lämna in tidsrapport, säga hejdå till alla på skolan, pussa på min syster och mamma, och hoppa på planet!
http://www.youtube.com/watch?v=D9AFMVMl9qE

När verkligeheten kryper upp

SKRIKER JAG AV LYCKA OCH INSER ATT JAG FLYTTAR TILL USA OM EN VECKA!


.....

Easy come, easy go, that's just how you live 
Oh take, take, take it all, but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss 
Had your eyes wide open
Why were they open? 

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked 
cause what you don't understand

Is I'd catch a grenade for ya 
Throw my hand on the blade for ya 
I'd jump in front of a train for ya 
You know I'd do anything for ya 
Oh-oh I would go through all this pain 
Take a bullet straight through my brain 
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..


Dag 07 – Min bästa vän

Jag tänker ända denna till Min(a) bästa vän(ner) och jag tänker inte skriva så mycket utan jag kommer lägga upp bilder på mina älskade vänner <3
Denna tjej lärde jag känna när jag gick i 7an. Det komiska är att hon kom från en annan stad och jag var inte riktigt snäll med henne från början, men sen hittade vi till varandra och hon är en av dom finaste människorna jag känner<3
Min underbara sockerkaka.. Denna tjej är en tjej som satte sig i mitt hjärta första gången jag träffade henne. Jag har agerat lite mamma under vissa perioder i livet då denna flicka har behövts tyglas lite;) haha
Mitt älskade hjärta, hur ska jag klara mig utan våra kvälls häng med diverse saker..<3
Ojoj, alla stunder med denna flicka... Det går inte att beskrva vilka stunder vi har haft går inte att beskriva, måste upplevas. Sommaren 2010<3 Hon betyder så oerhört mycket <3
Denna brud har jag kännt sen barnsben och är uppvuxen med. Hon är en förebild för mig och allt jag kan säga är somrarna 7-9! ojojoj <3
Ojoj, min alldelens egna toka! Min ex sambo och mitt lilla yrväder! Detta är en helt underbar människa och det gör ju inte saken värre att hon har jordens vakraste ögon<3
Detta är inte bara min vän, detta är min syster, min familj! Att känna vid första "ögonkastet" att detta är en människa jag kommer att finnas i mitt liv för alltid är en magisk känsla. Detta är min klippa, min tryghet mitt allt<3
Ni förstår att jag har dom bästa vännerna i hela världen och jag kommer att sakna dom så oerhört mycket!
Jag älskar er och jag hoppas att ni vet det <3

.

Va roligt att det är så många som har hittat sig hit till min blogg! Hoppas ni vill följa mig i USA också ! Då kommer det vara mycket mer med bilder:)
Som jag sagt tidigare, kommentera gärna;)
Love Christina

Dagens...

Idag har jag inte gjort speciellt mycket.. Men ska ta och börjar göra lite saker! Funderar på att börja packa lite så man får lite koll.. Sen så måste jag ringa lite samtal imorgon och sen ska jag även till min mormor och ha lite ensamtid nu innan jag far.
Sen får jag se vad mer som händer! måste börja göra klart allt nu till USA!
Nu ska jag ta och byta lite gardiner och sen städa lite !
12 Dagar kvar !!!

Love Christina



Bowling

Har för ett tag sen kommit hem från bowling. Vad och bowlade med familjen! Man måste ju ta vara på den sista tiden som är kvar! För det börjar bli lite ont om tid! Men kul var det i alla fall.. Var typ år och dar sen sist!
Har även sätt att det har hittat hit en massa! Kul! Ni får gärna lämna lite spår efter er !
Min blogg är kanske inte den roligaste för stunden men jag lovar! Det blir bättre så fort jag landar på amerikansk mark!: )
Men om det är något speciellt som ni vill att jag skriver mer om så säg bara till så ska vi nog kunna fixa det:)
Sen vill jag även tacka Jasmine för länken! Tack ! http://usajasmine.blogg.se/
Nu ska jag kolla förlängningen i hockeyn och sen blir det BB och sen sova: )
Love Christina

Ps...

DET ÄR DIREKT FLYG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

YEEEY!!

JAG HAR FÅTT MINA FLYGTIDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D


I got my visa!!!

Nu ska jag ta och göra en ordentlig uppdatering!
Onsdag: På onsdag så blev det att jobba, fick byta så jag tog öppningen så jag skulle hinna med tåget som jag skulle ta kl 17.12 till stockholm. Tåget var i tid och jag hoppade på här i boden för en lååång resa till stockholm. Blev inte mycket sömn denna natt ungefär 3 timmar.
Torsdag: Tågen var ca 30 minuter försenat vilket inte gjorde mig något eftersom jag hade min tid 9.00 på ambassaden så klev av på centralen och gick en sväng för att kolla vart bussen skulle gå och sen gick jag och satte mig på Wayne's och tog en varm chocklad och muffins. Sen så gick jag till busshållplatsen och hopppade på bussen. Framme på ambassaden så hoppade jag av och kollade mig runt och såg amerikanska ambassaden på en gång. När jag kom fram dit så möttes jag av en man som öppnade dörren och bad mig om alla mina papper så jag slet fram dom och fick stå utanför och vänta medans han tittade på papperna. Sen när det var klart så fick jag komma in, då fick jag lägga upp min väska på banden och sen ta upp alla elektronik saker och lägga dom i en låda för man får inte ha med sig dom in (fråga inte varför) sen efter det fick jag gå upp till en annan byggnad och där gick jag fram till en kvinna som ville ha mina papper och pass och tog dom och sa att jag skulle sätta mig ner och vänta. Det var ganska mycket med folk där så jag satte mig ner och det som finns där var stolar, en tv och någon tidning. Och jag satt där, och människor blev uppropade till olika luckor, även människor om kom efter mig.. Men efter en och en halv timma så ropades mitt namn upp och jag gick fram till lucka F. Där satt en mycket trevlig kvinna som frågade om jag skulle åka som au pair, vars jag skulle, hur många barn jag skulle ta hand om och hur gamla dom var och sen var det klart och hon sa att dom skulle skicka mitt visum och att det skulle ta ca 1 vecka. Jag var lycklig och gick därifrån och tog en runda i stockholm och köpte dom sista presenterna till familjen och barnen. Sen blev det att sätta sig på tåget hem igen och jag kan lova att på hemresan sov jag typ hela resan!
Fredag: Kom hem 7.00 och blev hämtad av min mamma. Vi åkte hem käkade lite frukost och sov en stund. Sen for vi till Luleå för att handla inför lördagens party. Vi stannade till vid brevlådan och där i fanns det en avi till mig om att jag kunde hämta mitt pass med mitt visum!!!!!:) Sen på eftermiddagen så kom min älskade Jennifer! Fick ha lite ensamtid med henne och det var helt underbart!
Lördag: Dagen börjar med att göra iordning allt och fixa och dona. Sen kom mina brudar halv fem och vi hade en middag. Fick lite avskeds presenter från dom och dom var sååå fina:) Sen kl 20.00 så kom resten av folket och festen började! Det var en mycket trevlig kväll som innehöll mycket skratt och en liten tår!
Sen har cicci sovit hos mig sen dess men idag lämnade hon mig men då kommer thess istället till mig och ska sova!
Idag är det också bara 2 veckor kvar! Jag ringde till SI idag för att höra när jag ska skicka efter internationella körkortet och det ska göras 10 dagar innan avresa så ska skicka det på torsdag:) Vill förövrigt ha mina flygtider nu!!:p
Så nu har jag allt klart! tror jag! måste dock ta och göra en liten to do list så jag vet vad som är kvar att göra! Avresa snart!!!
Love Christina








<3











Centralstationen

sitter nu på centralstationen och väntar på tåget.. Är så fruktansvärt trött av bara ett par få timmar inatt.. hoppas jag kan sova lite mer i natt.. Ska ge er en stor uppdatering imorgon när jag kommit hem och fått sova lite.. Men jag kan ju säga att jag fick mitt visum!!:D Nu väntar vi bara på att som ska skicka tillbaka passet! iiii! Det är jävligt snart nu!
Love Christina

Tröött och sittvärk i rumpan..!

Just nu sitter jag på tåget på väg ner till Stockholm då jag ska till amerikanska ambassaden imorgon kl 9.00.. Men just nu kan jag säga att jag är måttligt less på att sitta ner! Hojja.. Men nu får vi för allt i världen hoppas på att tåget inte blir försenat eller att det går sönder eller något liknande för då har vi ett problem! Men vi hoppas då inte på att det uppstår något sådant..
Har jobbat idag iaf, vi bytte så jag kunde jobba så jag fick ha hel öppningen så började kl 6 och slutade 14.00 så jag skulle hinna med tåget! Så kan ju säga att jag är gode trött just nu men har dock lite svårt att sova men när jag är nog trött då deckar jag nog utan problem!:)
Nu ska jag återgå till att kolla film och be till gud att det inte blir några förseningar!
Love Christina

Äntligen så har fliken med att jag måste betala äntligen försvunnit! Sweet! Var lite orolig där ett tag att något hade blivit fel!

Rekord!

wiiee! Hade besöksrekord igår med 33 besökare!! :D
Ni får gärna lämna någon kommentar någon gång så jag vet vem som läser mig blogg:)

When you think about it..

Så är det verkligen inte länge kvar!! och ärligt och uppriktigt så skrämmer det mig lite! Men det känns helt underbart också! Att änligen få åka och jobba som au pair! Jobba med barn som jag vet att jag kommer att göra i livet! Och att mina värdbarn är helt underbara gör inte saken sämre!
Men nu på torsdag så är det dax för ambassaden och det ska bli riktigt skönt att få det gjort! Sen är det bara vänta på att få visumet och då är vi ännu ett steg närmare avresa! Men jag vill ha mina flygtider nu också!!
Alla kostnader är betalda och det ända som är kvar att köpa är presenterna till värdbarnen och föräldrarna!
Till föräldrarna så ska jag köpa en bok om sverige och det gör jag när jag är i stockholm sen ska jag köpa sverige tröjor till kidsen men sen vet jag inte vad jag ska köpa! Tips på vad jag kan ge dom? En pojke på 5 år och en flicka på 4 ! Är tacksam för alla tips !: )

Nu luktar det mat så nu blir det fiskbullar:)
Love Christina

För den som missat det...

.. DET ÄR BARA TRE VECKOR KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I will have the time of my life..

Imorgon så står det på schemat städning, ringa lite samtal, en morgonpromis och sen en fika med Thess.. Ska bli trevligt att träffas då det var ett ganska bra tag sen bara hon och jag hade lite alonetime..
Sen så blir det att kolla över alla papper som ska med till ambassaden som jag ska till på torsdag! Ska bli så skönt att få det gjort! Imorgon är det förövrigt bara 3 VECKOR kvar!
Alltså jag förstår inte vars tiden rinner iväg?! Det var ju lixom nyss som pratade med den här familjen jag bestämde mig för att matcha med dom! Och då tyckte jag att det var sååååå länge kvar tills dom behövde mig.. Nu sitter vi här, med bara 3 ynka veckor kvar som kändes som en evighet sen för bara ett tag sen!
Men nu har jag nästan börjat känna att det går lite för fort fram istället för att det tar sån tid som jag tyckte tidigare. Det är som att jag vissa dagar bara vill stanna upp tiden och ja jag vet inte, ta ett djupt andetag.. Men icket det och det är nog lika bra:) För som jag säger till alla och som jag sagt så många ggn, usch vad jag längtar!!:D
Nu blir det att krypa ner i sängen och kanske lösa lite sudoko! Mitt lilla beroende:b

Sov gott alla raringar!

Love Christina

I've never felt this way before....




snart..

4 April närmar sig med storm steg och jag börjar ha rikigt ont i magen av nervositet!
Men fy fan vad jag längtar! Det här är vad jag har längtat efter i mer än ett år.! Att äntligen få åka iväg på mitt livs största äventyr! hihi! Lycklig!!

....

"don't worry about the people in your past, there is a reason why they did'nt make it to your future"
Kommer bli ett av de viktigaste citaten jag tar med mig på min resa...



Dag 06 – Min dag

Då var det ett tag sen jag skrev den där dag sakern:b Men nu är jag på dag 6 och det är min dag!
Idag så började det med att jag sov till typ 11 och det var sååå skönt! Sen klev jag upp, duschade, åt lite lunch och kollade mina obligatoriska bloggar. Sen så blev det att ge sig iväg till Hildursborg för att se Boden Handboll som spelar kval om att ta sig till dam allsvenskan ! Och dom VANN! Bra jobbat ! Se bara till att vinna dom övriga! Men tillbaka till min dag! Efter handbollen så blev det hen för att fixa i ordning för middagen som vi ska ha typ nu. Det är min hejdå middag med familj! Det är ju bara tre veckor kvar!!!! Så ska äta massa gott nu, kolla melodifestivalen, och hälla i mig nån cider! Så detta är då min dag: )
Love Christina

Klart och bertat!

Haha eller kanske klart och betalat:) Nu är allt betalat och jag är ett steg närmare USA!! Nu vill jag bara ha mina flygtider och info om vilka som åker samtidigt:)
Men dock så är jag typ 6000 kr fattigare men de är det fan värt;)
Love Christina

Flygtider

Nej jag har inte fått mina flygtider till NYC men jag har fått flygtiderna från NYC till washington DC efter jag har varit på skolan!
Skrev ett mail igår till mina v-föräldrar där jag frågade en massa frågor.. Jag behöver då inte åka på trafikkursen så alltså åker jag den 4 April som varit sagt från början:) Sen skrev dom även att jag kunde skicka över bilder till dom så skulle dom framkalla dom och sätta dom i ramar så jag hade bilder på mina nära och kära i mitt rum då jag kommer.. Dom är helt underbara!!:)
Dom har även betalat min NYC trip som man får ta när man är på skolan! Så himla generösa! Detta är verkligen en underbar familj och jag ångrar inte mitt val för en sekund!!
Nu har jag även beställt mitt personbevis, vilket var lite sent men jag typ glömt bort det och tänkt att jag skulle göra det när det närmade sig och nu är det jätte nära så gjorde det idag och tack och lov så skulle det bara ta 2-3 dagar så jag hinner få det innan jag ska till ambassaden!
Idag ska jag också gå på banken och betala in dom sista kostnaderna! Skönt att få det gjort:)
Ska också ta och ringa SI och höra med dom hur jag ska göra med att jag betalade för mycket:s
Love Christina

Nostalgi...

Kollade nyss på bilder på jag och Cicci när vi var i bulgarien! Shit va kul det var och oj vad jag hade velat vara där nu!
Dock inte mina ben;)
Love Christina

What more can I say ?

Någonting är fruktansvärt fel med mig.. Antingen så är det en öroninflamation på G men jag tror tyvärr att det är mina visdomständer som spökar och det gör mig mycket orolig! Det måste gå över snart! För jag vill inte flytta till USA med problem med tänderna då inte ens försäkringen täcker det! Hojja.. Ajja vi får hoppas att det blir bättre..
Annars har det inte hänt så mycket, har mest bara legat pga att jag har haft så ont.. Men igår så hade jag lite fotvård och det va riktigt trevligt:) Sen så försöker jag att spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner nu när det börjar bli väldigt ont om tid! Det är lixom bara 27 dagar kvar!!!! Fy fan va kul det ska bli!!!!
Jag har även provpackat nu och det gick så mycket bättre än jag kunde tro! Gick igenom typ alla mina kläder och det blev bara ena sidan av resväskan som inte ens blev full! Så himla skönt att det ändå verkar fungera så bra med packningen, har dock inte packat någon jacka eller skor än men det ska nog ändå gå bra:)
Ne gu, kan verkligen inte fatta att jag flyttar till USA om mindre än 4 veckor! Det är helt sjukt! Detta är något jag alltid velat göra. Att flytta till usa är en dröm som går i uppfyllelse och att fara dit för att jobba med barn är ju bara helt underbart! Jag längar så himla mycket tills jag ska få krama på mina underbara värdbarn som är så underbart söta:) USCH JAG TRODDE INTE MAN KUNDE LÄNGTA SÅ HÄR MYCKET TILL NÅGOT!!
Ne nu blir det att kolla tv och invänta mitt dagliga kvällssällskap;)
Love Christina




Palt

Nomnom, blir palt till middag idag!

Har tyvärr ingen ork att blogga idag, jag tror jag håller på att få typ öroninflamation.. har så fruktansvärt ont i öronen så har absolut ingen energi..
Love Christina

God Morgon, eller god dag?

Ganska nyvaken och känner att jag är på väg att bli sjuk.. IGEN! Jag är nu så less på att vara sjuk!
Sen så har jag så fruktansvärt ont i  min arm där jag tog hepatit A, det har blivit rött och svullet och gör sjukt ont:s Men jag har nu konstaterat att hepatit A gör fan ondare, både att ta och efter! haha så nu vet ni det:b
Läste även en au pair blogg är en tjej skriver om pakningen och om hur man ska göra med skor! jag håller helt med! jag älskar mina skor, jag vill ha med alla! men jag måste typ nergradera mig till 2 par! och sen ett par som jag åker i! Sen så gruvar jag mig fruktansvärt mycket för packningen i övrigt, vad ska man ta med och inte? Men måste ta och göra en testpakning snarast! Kanske till och med idag? Ska mest troligen vara med Cicci idag så om hon kommer hit ska jag tvinga henne att hålla mig sällskap under tiden;) Men jag måste ta ch göra allt sånt snart för det är banne mig inte länge kvar nu! Iii vilket pirr i magen jag får!!:D
Ne nu ska jag ta och hoppa in i duschen och se vad dagen har att erbjuda!
Love Christina

Gaa...

Nu kollade jag nyss igenom mina pappren och där stod det är man ska kolla vad visumet kostar för att kostnaden kan ändras och självklart kollade jag inte det innan och nu så står det att det kostar 950 och inte 1120 som det varit hela tiden!! GAAAA!! hur fan ska man göra nu?

Change of plans

Blev lite ändring av planerna i dag på grund av att SI inloggnings sida ligger nere pågrund av någon strömavbrott i London på huvudkontoret så fick inte tag i uppgifterna som behövdes för att kunna betala försäkringen. Men jag har iaf betalat visum avgiften vilket känns mycket skönt att ha gjort bort:)

Fick även ett paket idag! Älskar att få paket! Har beställt ett typ passfodral men där man kan ha massa mer som flygbiljetten och kartor och så:) Så lyckliga jag!



Love Christina

Fortfarande storm!

Det blåser dom tusan fortfarande! Det är så jobbigt när det blåser!

Idag så ska jag gå på banken och betala virum avgiften och kostnaderna till SI:) Gu va skönt det ska bli att betala det! att ha det gjort, då behöver man inte fundera på det nå mer:)
Idag är det då i alla fall EXAKT 1 MÅNAD KVAR till avresedatum! Heeeeeeelt sinnes sjukt hur snabbt tiden har gått:) men usch vad jag längtar!:)
Jag känner att jag måste göra en to do lista också! Blir så förvirrad av allt som ska göras!! Någon som har en bra to do list som har lust att dela med sig av den?;p

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att fara ner till stan och äta på Kina med mor och far och sen gå på banken:)

Love Christina

Sprutor och lite bling bling

Idag har jag varit och läst av mitt test mot tbc och det var inget så nu funderar jag på hur jag ska göra om jag ska vaccinera mig mot det eller om jag ska skita i det? Men jag tog Hepatit A påfyllnads sprutan eftersom jag tog den första då jag skulle till Bulgarien, sen tog jag även Hepatit B.. Kändes lika bra. Så en spruta i vardera arm:b jag som också gillar sprutor sååååå mycket.. not..
Sen fyllde man ju år i går också:) Blev en massa tårta och smörgåstårta, nomnom! Sen så fick jag pengar i present och det uppskattas så oerhört mycket då jag verkligen behöver alla pengar jag kan få! Och jag fick då så jag klara mig;) hihi
Det har börjat bli oroligt i min kropp igen.. Känner ångest och panik ena dagen och andra dagen så är det ren och skär glädje. Så jobbigt att det aldrig kan vara en känsla.. Denna jojokänsla gör att jag vet inte vad som är det rätta och inte.. Men verkligeheten med att det faktiskt inte är länge kvar kommer verkligen krypande med storm steg, men det gör även avrese datumet.. Kan inte fatta att det är 3 Mars i dag och jag åker den 4 April! Det som kändes som en evighet är helt plötsligt här! Det kändes som igår som jag skypeade med familjen för första gången. Som att det var igår jag fick mailet om att dom ville ha mig, och som mailet jag skrev att jag ville ha dom! Men jag längtar oerhört mycket tills att få träffa barnen! Och självklart mina v-föräldrar! Jag älskar känslan jag får varje gång jag får ett mail av denna underbara familj där dom skriver att dom längtar massor till att få träffa mig! Lycka! Ne usch vad jag längar, men usch vad jag inte längtar tills att säga Hej Då till mina underbar vänner! Usch... Tårar kommer att fällas, tro mig! Älskade vänner<3

Nu till dagens bästa "Jag är en vampyr, självplågare och sprutnarkoman!" HAHA!! Och nej, det är inte jag som har sagt det!
Love Christina

HIPP HIPP HURRA FÖR MIG IDAG!

JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA UTI HUNDRADE ÅR JA VISST SKA JAG LEVA, JA VISST SKA JAG LEVA, JA VISST SKA UTI HUNDRADE ÅR!
OCH NÄR JAG HAR LEVAT, OCH NÄR JAG HAR LEVAT, OCH NÄR JAG HAR LEVAT UTI HUNDRADE JA DÅ SKA JAG SKJUTAS, JA DÅ SKA JAG SKJUTAS, JA DÅ SKA JAG SKJUTAS PÅ EN STOTTKÄRRA FRAM!!!!
HIPP HIPP HURRA FÖR MIG SOM FYLLE 21 ÅR IDAG!



I can see it in your eyes...

Ja jag har inte skrivit så mycket om helgen men det behövs inte skrivas så mycket mer:)

Igår så blev det en städdag så har tagit och gjort en ordentlig städning så att det är gjort till när jag far, självklart kommer jag städa efter det men detta var en riktigt grundlig städning. På kvällen kom även Cicci förbi så vi åt lite skorpor och kollade BB:) Sen så började vi prata om filmen "I rymden finns inga känslor" och hon sa att hon har tänkt se den jätte länge men varje gång hon ska hyra den så är den uthyrd, och sen så började vi prata om att gå på bio så då kollade jag om det skulle komma någon bra film och se på tusan! "I rymden finns inga känslor" visades som dagsfilm idag så det var ju perfekt!

Så idag har jag alltså varit på bio med min sockerkaka och den va rikigt bra filmen! Sen har jag även varit och gjort TBC test så ska tillbaka på torsdag och läsa av det:) Sen fick jag nyss en samtal att jag ska till tandläkaren ,och laga ett hål imorgon... KLOCKAN 7,10!! Hujja, nog brukar jag kunna gå upp tidigt, men nån måtta får det väl vara;) 

Men nu händer det då massa saker! det är nästan så jag inte hänger med i allt som ska göras! Sen så fyller man ju också år imorgon:)
Och sen är det ju då massa mer som ska göras! har även börjat packa, eller packa och packa, jag håller på att testpacka, jag tänker, jag kan ju lika göra det nu ist för att göra det 2 dagar innan jag ska fara och då få panik och inte kunna tänka ut vad jag ska lämna och så.

Men nu ska jag hoppa in i bilen och åka ner till mormor och få mig lite mat:)

Love Christina



RSS 2.0