30 Maj

Inom en kort framtid kommer ni att få en stor uppdatering på vad som händer här på andra sidan atlanten.. Saker och ting kommer att förändras men det är sånt som jag kommer gå in på inom några dagar.. Hoppas ni har det bra där hemma och alla ni andra ute i världen! Jag saknar er <3
Love Christina

Redo..

Nu är jag redo för en Starbucks dejt med Jennie! Ha det bra! Puss och kram!
Love Christina

Jag slutar dagen med..

JÄVLA SKIT SKYPE! NÄR MAN BEÖVER DIG SOM BÄST SÅ SKA DU BARA GORMA OCH VARA JOBBIG!!!! FUNKAR INTE DU IMORGON SÅ, JA DÅ VET JAG INTE VAD JAG GÖR!!! MORR!!!!!!!!!!!!!!!


Snart slutar man och då blir det Starbucks med Jennie!

hihi

Dagens bästa ; "sov gott, dröm sött, dröm om alla småkryp du mött"

Gnista

Jag har fått tillbaka livsgnistan och har börjat blicka framåt.. Det känns väldigt bra att ha en bra känsla i magen istället för en ångest känsla.. Tack min underbara mamma som fick mig på andra tankar och tack min älskade Sockerkaka som fick tillbaka lycka i mig<3

♥♥♥


Du och jag mot världen älskling ♥

Du vet att jag alltid finns här!
Även om jag inte alltid säger dom klokaste orden,
så försöker jag!
Jag vill bara att du ska må bra,
för när jag vet att du inte mår bra...
Då mår inte jag bra!

Jag kommer alltid stötta dig i vilka val du än tar.
Jag hoppas du vet de!

Du är min bästa vän!
Och jag kommer alltid finnas för du!

// Din hallonkaka


23 Maj

Jag har nog aldrig varit såhär nervös.. Jag vill bara skippa denna dag, hoppa till imorgon och se vad svaret och lösningen blev.. Utan att behöva prata..

Shopping och manikyr!

Denna dag har bjudit på shopping och en manikyr med Sarah! Det var mycket trevligt=) Vi möttes upp på Dulles Town Center och gick på hm och lite annat då vi sen upptäkte hur pass hungriga vi faktiskt var så vi gick och åt. Jag åt en hamburgare och den var riktigt god faktiskt! Sen efter det så fortsatte vi med shoppingen och sen så bestämde vi oss för att ta en manikyr bara för kul skull och för att Sarah skulle hinna göra det innan hon åker hem! Hon åker ju imorgon! Buhu! inte helt okej att hon åker när jag kommer!! Men tänkte lägga upp bilder på det jag handlade idag, bloggen bli ju lite roligare med bilder=)
Love Christina

Judgmentday...

Enligt den gamla snubben så var domedagen igår... Min domedag är imorgon.. Håll era tummar för mig!!

Hallonkaka

Jag saknar min hallonkaka....

Jag saknar er alla men jag saknar min hallokaka massor just nu <3



Helgen

I fredags så hände det inte så mycket, det var jobb som vanlig och sen så kollade jag väl bara lite tv och sen däckade som jag gör varje kväll :b
Men i lördags så var det en riktig trevlig dag. Det började med att jag hämtade upp Jennie där vid 1 tiden, sen så for vi och tankade och sen tog oss lite lunch på Starbucks. Efter vi suttit där och pratat ett tag så for vi över till target för att köpa lite vin inför kvällen.. Sen for vi förbi min värdpojke C som hade sitt födelsedagskalas och ville att jag skulle komma förbi och självklart så gjorde jag ju det :) Sen vara det snabbar puckar hem till mig för att rigga upp datan och göra sig redo för Eurovision song contest! Så nervös som vi var, ja hojja! jag hade ont i magen och jag vart sååååååååååå bitter när vi "bara" kom på tredje plats men nu har det lagt sig lite så kan jag väl känna att vi gjorde det ju ganska bra ändå;p eller jätte bra egentligen, men jag är fortfarande bitter!! Sen efter vi kollat det så drog vi till Bob Evens och åt, och oj va gott det var! Det blev en pasta med kyckling och brocoli, mums! Efter det så for vi tillbaka till mig och då blev det jacuzzin! Så vi satt i jacuzzin i ca 2 timmar och drack vin och bara hade det väldigt trevligt.. Vi tänkte ta lite bilder men blev tyvärr inga bilder då det regnade för mycket.. Så vi kom inte i säng förän typ 2 så vi sov till typ 12 idag och det var såå skönt!
Sen så blev det lite shopping på outleten och efter det så pratade jag med min mor ett bra tag.. Har lite beslut att ta och behövde prata med mamma... Sen var det bara att göra sig i ordning för att åka till mitt clustermeeting, det var helt okej, vi skulle först träffas i Ida Lee park och ha en piknink men det regnade så vi for till en bar istället och satt ute där det fanns tak och bara pratade.
Så det var min helg det och nu är det bra att göra sig redo för ännu en jobb vecka.. Sen så blir det nog att gå ut och äta någon dag med Jennie och Sarah och ha en avskedsmiddag för Sarah som snart far hem vilket jag tycker är mycket onödigt!!
Ne nu ska jag göra mig redo för sängen!
Love Christina

Mitt äventyr

Nu har jag varit konstant ledsen sen jag satte mina fötter på amerikansk mark. Från början var det mest bara hemlängtan som sedan gick över.. Sen kom näste grej och det var/är att jag är konstant trött.. Jag börjar alltså jobba 6 på morgonen, då jobbar jag till ca 9.00 eller ja egentligen 8.30 men jag är inte hemma förrän 9.00. Då är jag ledig i en och en halv timme till kl 10.30 och jobbar sen från då till ca 18.30. Dock så jobbar jag väldigt ofta över också så jag är konstant trött.. Sen så känner jag att jag har praktiskt taget noll kontakt med mina värdföräldrar då pappan jobbar borta och mamman kommer hem sen och efter hon har lagt barnen för kvällen så fortsätter hon att jobba.. Har även svårt att få kontakt med mina värdbarn och dom lyssnar inte på mig och ibland är dom riktigt elaka. Så jag kan inte påstå att jag riktigt trivs.. Jag vet inte vad jag ska ta mig till... Jag har pratat med min v-mamma om att barnen inte lyssnar och kan vara lite elak så hon har pratat med dom så förhoppningsvis så blir det bättre.. Men d är det de med mina tider och jag vet inte hur jag ska säga det till dom för jag känner mig så elak.. Jag vill inte hem, man jag har faktiskt börjat fundera på rematch.. Men hur vet jag om det är det rätta att göra? har jag enns "rätt" att klaga? Jag vet inte hur jag ska göra, det jag vet är att jag är konstant ledsen och det går ut över barnen, vilket jag verkligen inte vill för det är ju inte deras fel! Men jag är så trött och då blir jag så lätt irriterad och det är ju verkligen inte rätt.. Detta var inte så jag såg att mitt äventyr skulle vara... Jag har läst massa bloggar och sett massor skriva om hur bra kontakt dom har med sina värdföräldrar och om allt dom gör på kvällar och helger.. Jag hade högre förväntningar än dessa.. Jag har inte heller så många att vara med även fast det kanske inte är hela världen, jag har ju Jennie och Sarah men Sarah ska strax lämna oss vilket är mycket tråkigt! Men sen har jag inga mer.. Kansek därför jag är ledsen  också.. Det känns som att jag är i detta stora land och jag är helt själv.. Helt själv. Ingen relation med v-föräldrarna, ingen relation med barnen, inga vänner...
Så det var inte så här jag ville att det skulle vara, men nu är det stora frågan, vad ska jag göra?

Love Christina

Vilken dag...

Fy fan vilken jävla skit dag! Vaknade och mådde inge bra, massa olika känslor... Sen så det första man möts av är en pojke som är otrevlig, pågränsen till elak.. Detta har fortsatt under dagen så barnen totalt ignorerar mig och inte lyssnar för fem öre på mig.. Så nu måste det bli ändring på detta.. Ska ta och prata med min värdmamma idag och säga att dom inte lyssnar på mig och inte respekterar mig. Är lite nervös över det!
Men det måste bli en ändring på detta! Ville egentligen inte springa till min v-mamma och "skrvallra" ville sköta det själv, men nu har jag försökt och det har inte blivit någon ändring på det så nu har jag inget val! Så vi får hoppas att det blir bättre och det andra också blir bättre..
Men tolka mig inte fel.. Jag vill inte hem för fem öre till Sverige!
Love Christina

9 Maj

Tankarna fortsätter att snurra runt, runt, runt och jag vet inte vad jag ska göra.. Men jag sa ge det en ärlig chans och jag ska kämpa...

7 Maj

Blå himmel och solen skiner! Detta gillas!
Idag så är det Target och shopping med Jennie som gäller.. Blir även middag ute idag..
Så nu sitter jag och kollar lite tv och väntar på att bli upphämtad av Jennie..
Har pratat med min älskade mor idag och det va så skönt att få spotta ur sig allt man har samlat på sig, och jag kan ju medela att det är mycket! Men nu ska jag försöka att fokusera på det bra..
Hoppas ni alla har det bra där hemma i Sverige!
Love Christina

okej,

det blev inte target idag, ska ta det i helgen istället med jennie:) Undra vad man ska hitta på ikväll då? Kanske bara ta en lååååång varm dusch och sen bara mysa och kolla BB.. Jag tror det låter som en plan;)
Love Christina

Undra?

om man ska åka till target och shoppa lite? Sarah visade mig denna underbara affär igår och jag gillar det! Så funderar på att åka dit igen och sprätta lite pengar? Shopping är ju som aldrig fel.. Så jag tror nog det blir det!:)
Kan inte tankarna bara sluta snurra runt..?

Love Christina

5 Maj

Nu gör vi detta till en bra dag!!

.......

morr...

Äntligen!

Har jag tagit mig till banken för att kolla upp med mitt bankkort! bara sisådär 3 veckor senare;) hihihihih! Men nu är det gjort iallafall så mitt efternamn också står med på kortet! så jag får kortet om ca 1 vecka och då ska jag ta och sätta in mina checkar! Har 3 st som jag inte satt in på kortet än, så jag är lite av cash is king;) mohahahhahha!
Men idag så blir det mest troligen Dulles (ett stort shoppingcenter) som är här i närheten med Sarah en svensk tjej som bor nära mig:)
Nu ska jag titta lite tv och fördriva tiden tills jag ska plocka upp mina kids!
Idag känns det som en bra dag:)

Love Christina

Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

På denna så måste jag nog säga sommar ! För på sommaren så blir man för det första brun och man kan bada hela dagarna! Sen så kan man sitta ute och bara mysa ända in i småtimmarna. Det är mycket med festkvällar och festivaler och det är något som uppskattas också. Så det är helt klart sommar som är min favorit årstid:)

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu

Denna kommer jag att ändra till personer och vill träffa just nu. Och det är min familj, Min älskade Mamma,Pappa och syster. Jag saknar min familj så oerhört mycket att det gör ont i min varje dag! Så fort jag ser en flicka krama sin mamma, en pappa som pussar sin dotter på pannan och när två systrar står och bråkar med varandra så saknar jag min familj så oerhört mycket..
Det finns inte ord att beskriva hur mycket man kan sakna någon när dom är "borta". Att inte kunna träffa sin familj när man vill är väldigt jobbigt.. Men jag vet att dom kommer alltid att finns där för mig och detta är faktiskt bara ett år, men jag saknar dom så oerhört mycket<3
Självklart så saknar jag mina underbara vänner super duper mega mycket också! <3
Love Christina

Haha!

Alltså va?! HAHA alltså jag skrattar ihjäl mig! Men lixom va?! hahahahahah

RSS 2.0