Dag 02 – Min första kärlek

Den här är ju lite svår! Lixom min första första kärlek det var ju typ när man gick 1 i lågstadiet? Men det är kanske inte den man ska räkna..

Men min första kärlek var Simon som jag även bodde tillsammans med och gick skola med från 7-9 och sen även gymnasiet. Vi blev tillsammans när vi gick i 9an på Korpen skolan i Boden. Vi hade också av en ren slump båda två sökt in till samma skola på en annan ort som vi båda började på. Då vi bodde i olika elevhem första året så bodde vi ändå som tillsammans, men sen när man började andra året så fick vi se till att skaffa lägenhet och då bestämde vi oss för att vi skulle flytta ihop, och det gjorde vi.
Jag var tillsammans med Simon i 1 och ett halv år och han var min första kärlek : )

Love Christina


Nyvaken!

Ja eller det är väl inte hela sanningen men nästan:b men vaknade för ca en timma sen men ligger kvar i sängen och inte gör så mycket! Men ska ta och kliva ur sängen snart, hoppa in i duschen och sen klä på mig för att åka ner på stan och åka och lämna in min data som har fått virus... igen..! Jag fattar inte vad felet är!? jag har virus skydd och är inte inne på sidor jag inte ska och öppnar inte filer som jag inte vet vad det är... morr.. Men hade tänkt att jag skulle skita fan i att lämna in den och betala massa jävla pengar som jag inte har, eller jo jag har pengar men alla dom måste sparas till USA, men då var min mamsi så snäll och sa att hon kunde göra det:) Tack mamsi!

Sen så ska jag också ta mig till systemet för att handla lite då det är inflyttningsfest hos Erik och Moa i helgen så blir att åka dit och ha det trevligt : )

Det där med pengar känns lite knipigt men va fan nog ska jag hitta pengar, men jag blev lite lycklig när telefonen ringde och det var arbets, ja jag vet? hallå glad för att arbets ringer?! Men det var så att jag har ju rätt till ungdomsgaranti och hon tyckte att jag skulle få det frpn den 29 november då jag var in dit (vilket jag inte kommer ihåg) och att jag ska ha det fram tills jag far, och jag kommer bara att tacka och ta emot om det blir så, hon skulle höra med min gamla handläggare! Sweet om jag får det, för då är det ju några tusen till och jag tackar för den minsta lilla krona jag får ! haha låter som nån tattare typ ! haha : )

Ne om man skulle ta och hoppa in i den dära duschen då?

Love Christina

Visum

Jag blir nog galen av alla dessa papper som jag har fått! Hjärnan går på hög varv om allt man ska komma ihåg, allt som ska göras och ja! hojja jag blir så fruktansvärt stressad så det är inte sant! Men sen så skriker fullkomligen lyckan inom mig också! Jag är så fruktansvärt lycklig över att jag vågat ta de här steget ut i vilda världen och jag ska lixom lämna allt i ett år! Fattar inte själv att jag vågar! men tänk för det vågar jag! Och jag vet så många som säger att dom ska göra saker och ting men tyvärr så gör dom inte det ! Men Jag Jag gör det ! Hojja det kunde jag aldrig tro! Men tänk vad som kan ändras och jag ska kämpa in i det sista även fast jag får hemlängtan och massa annat, tänker inte ge mig i första taget!

Haha detta blev nästan som ett peppbrev till mig själv!: )

Love Christina


Dag 01-Presentera mig själv

Ja som det står på dag ett, så ska jag nu presentera mig själv !

Jag heter Christina Berg och är 20 år och bor i en liten stad i norra sverige som heter Boden. Jag bor med min mamma och pappa i en by utanför boden om heter Vittjärv och är uppvuxen här och har bott här i hela mitt liv förutom 3 år då jag studerade till Djurvårdare i Öjebyn som ligger utanför Piteå. Har en syster som heter Carolina som också bor i boden.
Jag är en person som gillar att vara med mina vänner och som bryr mig väldig mycket om hur folk runt omkring mig mår. Har kallats för psykologen då jag är en person som mina vänner anförtror sig till!Jag älskar att hitta på nya äventyr och träffa nya människor, är inte rädd för en utmaning! Jag har ett stort intresse för djur och då speciellt hundar! Jag har tyvärr ingen egen hund men jag vet att så fort jag flyttar hemifrån så kommer jag att köpa en hund! Jag är en person som är lugn och inte stressar upp mig för mycket.
För tillfället är jag arbetslös men det kommer att upphöra i april då jag flyttar till USA för att jobba som au pair i ett år! Jag vet inte riktigt hur jag mer ska presentera mig, men det där är då en liten sammanfattning om vem jag är : )

Love Christina


30 Dagar

Detta är något som jag kommer att göra en tid fram  över så ni kan förvänta er detta ! Det kommer då alltså att vara massa olika saker för olika dagar! Självklart så kommer jag inte skriva en sån här varje dag, det orkar jag inte:b men dagarna då jag känner mig inspirerad så ska jag göra det : ) Skrev ju tidigare att jag skulle börja med det nu, men det får nog vänta tills i morgon, är för trött för att göra det nu : )

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Meningen med livet
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Love Christina

Jobb= Ont i fötterna!

Ja idag har jag jobbat, och jag har jobbat i kök! Vilket innebär att man står upp i ungefär 8 timmar! usch, gillar inte att jobba i köket men det är pengar : )

Men idag så har jag äntligen fått mitt placment pack och för er som tänker ; vad fan är det ? Så kan jag berätta att det är lite info om familjen, pappren som jag behöver för att söka visum och lite andra roliga jobbiga saker :) Men de jobbiga är att på alla pappren står det att jag heter Jenny men det gör jag ju inte? Men iof så heter jag ju faktiskt Jenny Sara Christina Berg enligt mitt pass och andra pappren som visar att jag är jag. Blir ändå lite orolig och förvirad så ska ringa SI imorgon för att dubbel kolla : )

Och sen så har jag nu alldelens nyss köpt mig en Mini data! Och jag är super nöjd! Anledningen till detta är då att jag ska till USA och orkar inte dra med mig en stor och fet data så då va denna på rea så va fan, varför inte lixom?;)

Sen så ska jag även börja med en såndär som alla andra göra, sån som man ska skriva dag för dag men jag tyckte det skulle passa bra då jag hoppas att det kommer mer som som läser min blogg som kanske inte känner mig och som också ska som au pair !

Men nu ska jag glo lite på tv och sen ska jag gå till min gamla data och börja skriva på den där;p

Love Christina

Nya äventyr, Ny blogg !

Ja nu är det nya äventyr påväg att hända för mig och vad kan då vara bättre än en helt ny blogg?! Nu är det så här att den 4 April så sätter jag mig på ett flygplan som ska ta mig till New York för att sedan ta mig vidare till Virginia för att jobba som au pair i ett år!!
För er som inte vet så mycket om det så ska jag nu berätta !

Jag åker med en organisation som heter Skandinaviska Institutet (förkortning SI som jag använder mig av). Jag började mitt sökande efter en familj i USA för ungefär ett år sedan då jag började att söka med en annan organisation som det inte alls hände något med så efter många tips och råd så valde jag att också söka med SI och efter ca en månad så hade jag en helt underbar familj som var intresserad av mig ! Efter en weekend med min älskade mor i Stockholm så kom jag hem med hjärtat i hals gropen och en puls på 300! Det var så att jag skulle skype med denna familj!  Efter ett samtal på en timma så berättade dom att dom ville ha mig och lyckan var gjord! Jag kände på en gång att detta var den rätta familjen! Men jag kände ändå att jag ville prata med min mamma och min älskade vän och höra va dom tyckte! Och min älskade vän sa åt mig att om inte jag tog dom så skulle hon typ döda mig för i annat fall så ville hon typ ha dom! haha så det var bara att lyda! Haha!
Så dagen efter så skickar jag iväg ett mail åt dom där jag sa att jag ville ha dom och då va det bestämt!
När jag från början hörde att det va den 4 april jag skulle fara så tyckte jag att det var så länge tills dess men nu när jag sitter här och inser att det är bara 2 MÅNADER kvar så vill jag kräkas av nervositet, lycka och en enorm längtan!

Detta är de jag har längtat till så himla länge och nu så är den äntligen en verklighet och inte något jag bara pratar om och väntar på!

Som jag skrev tidigare så kommer jag att åka till New York först då man är på en orientationschool i 4 dagar som är i New York! Med SI så bor man på hotel och jag tänker inte vara den som klagar;) hah ! Då kommer jag att bo med 3 andra och sen efter dessa 4 dagar så åker man vidare till familjen!

Men ska berätta lite om familjen och mitt jobb som au pair!

Jag kommer att ta hand om en pojke och en flicka på 5 och 4 år. Under dagarna så går barnen på pre-school och kindergarden. Så Jag kommer att börja jobba 07.30-08.30 då jag ska väcka barnen, klä på dom, göra frukost och köra flickan till skolan (pojken åker buss och det kommer även flickan att göra efter sommaren) Sen kommer jag vara ledig från 08.30-11.30 och då hämtar jag barnen och fixar lunch och så, sen så blir det väl en massa lek kan jag tänka mig ! Jag kommer att jobba till ca 18.30 då föräldrarna slutar då. Jag jobbar måndag-fredag så är ledig helgen! Det är de jag vet om familjen och det jag kan berätta om dom!

Så nu har jag en himla massa att göra innan jag ska fara!

* Söka visum
*Hälsoundersökning
*SPARA PENGAR
*Gå igenom garderoben och fundera på vad som ska med
*Fixa internationellt körkort
*Köpa presenter till familjen och barnen

Kan inte komma på nå mera just nu men det kommer nog komma upp en himla massa !

Men nu så vet ni lite om vad som kommer att hända inom den närmaste famtiden för mig !: )

Love Christina



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0