28 Juni

TEXAS HERE I COME!!!!!!!!!!

15 Juni

Nu sitter man här och lyssnar på massa svenska låtar som man lyssnade på när man va sisådär 15 år! ojoj vilken nostalgi!
Hade en mkt trevlig kväll med Jennie, blev en starbucksdejt, oerhört trevligt! Satt mitt i parken och sjöng på Björn Rosenström låtar.
Nu ska jag lyssna på nån mer låt för sen måste jag sova så jag orkar med att jobba imorgon.. Jobbar även sent i morgon...
Love Chrstina

13 Juni

Att det ska vara så jävla svårt att bestämma sig!! Men jag börjar känna att valet börjar vara gjort...

aldrig..

trodde jag att jag skulle, två månader in i mitt livs äventyr, stå och packa för att antingen lämna mitt äventyr, min dröm, mitt år för att åka hem.. Eller för att fortsätta mitt år i en ny familj.. Men vilket det än blir så är det oerhört jobbigt att stå här med resväskan öppen och är på väg att fylla den åter igen, endast två månader efter jag gjorde det när jag lämnade Svenskmark och hade hela mitt äventyr framför mig.. Det är jobbigt...

12 Juni

Det står still på familje fronten tyvärr.. Så som allt ser ut just nu så är jag påväg hem till Sverige tyvärr.. Men det är tydligen en familj i New York som förhoppningsvis hör av sig.. Ni får mer uppdate när jag vet mer..
Något jag dock vet är att mitt val av att byta familj är HELT RÄTT!! detta är inte den familjen jag trodde de skulle vara.....

Min klippa

Du är min klippa, du är min stadiga grund, du är andledningen till att jag fortsätter att kämpa här på andra sidan, du är anledningen till att jag kliver upp på morgonen och ser mot en ljusare dag.. Jag är dig för evigt tacksam <3

"A million miles away"

6 Juni

Ja idag är det ju som vi alla vet Sveriges Nationaldag! Grattis Sverige!
Dagar som dessa saknar jag sverige lite extra mycket! Saknar sverige iofs väldigt mycket just nu då jag vet att det är där jag har  min trygghet och det är där allt är bra, medans det inte riktigt är en dans på rosor här just nu! Men jag hoppas att detta ska bli bra inom en snar framtid!! Jag hoppas bara på att den där satanstelefonen ska ringa någon gång, eller att det ska komma nå mail! Snälla snälla snälla!

Men iallafall, idag så tänker jag mycket på sverige och jag saknar er alla där hemma så oerhört mycket! <3



ps...

hade lovat min älskade vän att jag skulle skriva två blogg inlägg, så här kommer det andra..
Jag har måndags ångest! Sån fruktansvärd måndags ångest, så nu vet ni det!

Puss och kram, natti natt:)

5 Juni

Igår då firade jag 2 månader i staterna! Grattis på jag!:)
Idag så har jag varit på au pair möte och vi va inte många som va där, med mig tror jag vi va 6 st. Men vi käkade pizza, fick lite arts and crafts och ankor! Ja vi fick ankor och tydligen så måste jag ta kort på dom och lägga upp dom så det får bli imorgon:) Men pratade iallafall med min Lcc och hon sa att hon tror att det kommer ringa mer familjer till mig för hon har pratar med andra Lcc;er som hade familjer som tydligen skulle passa mig så vi får hoppas att det hör av sig några nya snart:)
Sen så har äntligen Jennie kommit hem från Virginia Beach! Så vi träffades och va och åt på Panera och jag provade på den berömda broccoli och ost soppan och den va äkligt GOD! Så den lär beställas många fler gånger:)
Ni kan få en snabb uppdate om hur det går med familjerna:
familj nr 1: Har inte hört något från dom än så får se om dom hör av sig imorgon.
Familj nr 2: Har pratat en hel del med dom och dom känns helt okej, inte toppen men inte heller botten:b
Familj nr 3: Blir inget av DC familjen då det inte alls var rätt!
Men nu ska jag ta och kolla ett vänner avsnitt och sen ska jag sova:)
Local Time: 22.28
Love Christina

2 Juni

Okej nu ska ni få en uppdate!! Nu är det såhära, att jag är i rematch! Jag kommer inte gå in på detajer eller något sånt om varför jag är i rematch då jag tycker det är fel mot familjen! Men av olika andledningar som tyvärr inte går att fixa i denna familj så har vi valt att gå in i rematch ! och för er som läser min blogg och kanske inte är så insatt i au pair världen så är alltså rematch ett byte av familj!  

Jag gick offeciellt in i rematch i tisdags alltså för två dagar sen ! och sen dess så har jag redan fått TRE intresserade familjer!!! Jag tänkte nu bara presentera dom lite snabbt

Familj nr 1: En familj som bor utanför Atlanta som ligger i delstaten Georgia. Det är FYRA barn så det är ganska mkt jobb där, men har ändå tänkt att jag ska ge dom en chans, vem vet, det kanske är min drömfamilj?

Familj nr 2: En familj som bor ca 30 minuter utanför Philadelphia, det består av en flicka på 4 år och en pojke
på 2,5. denna familja har jag fått en jätte bra känsla för så hoppas att dom ringer mig snart :)

Familj nr 3: En singel mamma som bor är i Leesburg! eller för att vara exakt så bor hon i Lansdown men kommer att flytta in till DC i augusti. Det är två flickor på 4 och 6 år och jag har också fått en super känsla för denna familj! Ska fara och träffa denna familj ikväll ! Det ända som jag kan säga är negativt om denna är att det inte löser ett av mina problem vilket är att jag inte har nå vänner här eller trivs i min au pair grupp! eller jag har ju självklart min Jennie och om det blir denna familj så kommer jag komma ännu närmare henne!!! Men med tanke på att vi då flyttar in till DC i augusti så då får jag ju en ny au pair grupp:) 

Jag är nästan uppe i lika många familjen på 2 dagar som jag var under hela min första matchningsprosses! haha men jag har en mkt bra rekommendation från min värdfamilj och det är jag jätte glad över!

Jag ska nu även göra en ny kategori så ni kan följa mig i mitt val om en ny familj:)

Love Christina

RSS 2.0