.

Seasons come and go
But I will never change
And I'm on my way!
Seasons come and go
But I will never change
And I'm on my way!

Nu behöver jag helg!

Jag är sååååå fruktansvärt trött!! Är inte van att gå upp 5 på morgonen!

Men nu ska jag ta och uppdatera er om vad som händ dom sista dagarna!
Igår så var jag på mitt första cluster meeting och det var väl helt okej! kände mig väldigt utanför från början då typ ingen pratade med mig, men det släppte lite efter en stund. Det är ganska många av dom i gruppen som ska åka hem inom några månader så det är ju lite synd. Jag har tyvärr ingen svensk i mitt cluster, men jag har ju Jennie så det är lungt;b haha
Sen så är det inplanerade lite andra möten några månader fram och det innehåller, Kanotpadling, Pizzafest, picknik med värdfamiljen och en julfest. Så detta kommer bli väldigt trevligt:)

Idag så har dagen varit ganska spännande då det varit tornadovarning och varning för översvämningar! Det har blixtrat och åskat hela natten och regnat som jag vet inte vad! Så när vi vaknade så var det inte säkert om det skulle vara nå skola för mina kids men det var det. När vi kom fram till S preschool så var det jätte högt vatten i en fors som är där brevid. Såg exakt ut som det gör på film! Sen så har himlen varit svart typ hela dagen så har varit lite nervös. Dock så har alabama och georga drabbats väldigt hårt så tankarna går till dom!
Nu vill jag bara att det ska sluta vara massa thunderstorms och tornadovarningar! Jag blir ju rädd!! Så nu tycker jag det är nog med sånt!:)
I dag jobbar jag sent så blir att bara vara hemma ikväll, men vi får se vad helgen har att erbjuda. Känner att jag är i behov av lite shopping;) så blir nog en trip till Outleten! Me like! Blir nog ett par converse:D och ska försöka hitta nå fina linnen också:) Jag ska börja uppdatera med lite mer bilder!
Ska fråga familjen om jag får lägga upp bilder på barnen:)
Men nu ska jag gå och titta till mina kids som ligger och kollar på film innan sovdax:)
Love Christina

-

Nu är man hemma efter att ha varie med Jennie och käkat! Är fortfarande mätt och det är typ 3 timmar sen jag åt!
Nu känns allt mycket bättre! skönt att ha fått kontakt med någon här i närheten! Vi har även pratat om pool party och harry potter så detta blir nog bra;p haha! Ne nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla 16 and pregnent och sen ska jag sova så jag orkar med en jobbdag!
Det blixtrar här! Är dock inte så nära som den var i helgen men det blixtrar för fullt!
Natti natt! :)
Inatt ska jag sova med ett leende på läpparna!

Love Christina

-

Jag gillar sommarvärmen och solen!

Dag 1 - En bild på mig & 10 fakta om mig.

10 fakta om mig!
1. Hela mitt namn är Jenny Sara Christina Berg
2. Jag bor för tillfället i Leesburg Virginia där jag jobbar som au pair.
3. Jag älskar spagetti och köttfärssås!
4. Jag är fruktansvärt rädd för getingar
5. När jag är hungrig och inte får mat är inte jag världens snällaste människa
6. Jag hatar att prata i telefon, smsar hellre!
7. Jag är en väldigt positiv människa och försöker alltid få alla på bra humör
8. Jag är en riktig djurmänniska
9. Jag vill gifta mig innan jag är 30
10. Jag kommer faktiskt inte på nå mer fakta om mig själv :)

Blir gaaalen!

Blir även galen på att texten åker ihop när jag publiserar!! Det är ju hundra ggn jobbigare att läsa då! Jag vet inte varför de gör så!! Morr..!

Okej, vi stryker den förra!

Det gick inge bra för mig med min sån där 30 dagar saken! Så nu ska jag ta tag i det igen! Denna verkar mycket roligare och jag ska verkligen försöka göra den! Ska även blogga bättre!
allt har varit väldigt omväldigande och känslorna har åkt berg och dalbana. Ena stunden är jag på väg att sätta mig på första planet hem, sen så är livet på rosor och jag älskar allt! Detta tar mycket på psyket och jag har inte haft ork att blogga, det har bara fått mig att längta hem mera.. Men nu så tittar jag framåt och ska göra det bästa av situationen och ta vara på varje minut! Jag hoppas att ni har det bra där hemma och inte saknar mig för mycket;) hihi, vore lite kul med komenterer så man vet att ni lever;)
Detta är alltså den nya !
Dag 1 - En bild på mig & 10 fakta om mig. 
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu. 
Dag 3 - Min favorit årstid och varför.
Dag 4 - Mina mål, drömmar & önskningar. 
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.
Love Christina

BBQ

Nu har man varit på sin första amerikanska bbq:) Det var riktigt nice:b dock kände jag mig ganska ung:b hah alla var par och hade barn:p men det var riktigt nice, gratis mat och alkohol, som dessutom dracks ur röda muggar;b så amerikanskt som det går att vara;) ne men det var riktigt trevligt, men kände mig lite "utanför" så åkte hem tidigare.. Dessutom så vet jag inte vad det är med mig, jag känner mig yrslig och det kommer attaker då hela rummet snurrar:s riktigt obehagligt faktiskt:s men det går nog över:)
Vi får se om det kanske blir lite jacuzzi ikväll, lät på v-mamman som att det kanske skulle bli det +lite vin;)
New York bilder kommer..
Love Christina



Okej, förlåt!

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Men jag har mått så fruktansvärt dåligt och bara typ velat hem eller nå! Men det gå åt det bättre:)
Har varit på starbucks nu ikväll med 2 tyska tjejer och det var riktigt trevligt:) Så nu känns allt mycket bättre !
Detta ska nu bli en au pair blogg som ska uppdateras så ofta som möjligt! Måste verkligen ta tag i detta så ni får veta hur allt är med mig här på andra sidan jorden:D
Men nu är det dax att sova så man orkar med mina Crazy kids imorgon:) Älskar mina barn!
Love Christina

2 Dagar som arbetande au pair!

Nu har jag gjort mina första dagar som au pair och det går faktiskt riktigt bra:b Vissa saker som gör mig lite små nervös men det är ju bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det!
Känslorna är redan upp och ner.. Ena sekunden är livet underbart och jag älskar allt medans allt vänder om ett helt varv och få magknip och bara känner mig usch.. Men jag antar att det är så det ska vara i början som au pair..
MEN jag hoppas att det går över så fort jag kommit in i rutiner och kommit in i familjen ordentligt..
Därför jag inte har varit så aktiv på bloggen, jag börjar längta mer hem när jag sitter här och skriver.. Men ska ta tag i allt detta och ni ska få bilder från NYC:) Men det får nog bli i helgen:) Så jag hoppas ni inte blir jätte besviken på att dom inte kommer upp nu :)
Ni ska även få en ordentllig uppdatering! Ska försöka göra det imorgon:)
Nu ska jag kolla BB och sen ska jag försöka få tag på Cicci men hon vill inte svara på skype! Sen är det sängen som gäller för att orka upp imorgon:)
Love Christina

Uppdatering om mina första dagar i staterna!

4 April- Satte jag mig på flyget mot Newark flygplats! Vi landade i tid, tror vi till och med var lite tidigare! Men väl framme där så möttes vi av en trevlig kvinna som berättade att vi väntade på ett annat flyg från Paris med en tjej men det flyget var tydligen försenat! Så efter ungefär 30 minuter så ringde kvinnan efter bussen som skulle ta oss till Stamford Conneticut. Vi satte oss på bussen som tog ca en timma till hotellet. Väl framme så gick vi in till ett rum där vi möttes av en av kvinnorna som höll i orientationen som hete Denise. Hon gav oss lite snabb info och vi fick en t-shirt och vårat rumsnummer och nyckel. Jag gick in på mitt rum och möttes av ett rikigt lyxigt hotel! Men ena roome hade redan kommit men var inte på rummet så jag tog en säng, packade upp lite och gjorde mig redo för att gå till the mall. Vi var där ett litet tag , provade en massage stol och sen gick vi tillbaka till hotellet och åt middag som var en pasta buffe sen gick vi raka spåret till våra rum och gick och sov! Tror jag sov 12 timmar och det var helt gudomligt!
5 April- Första dagen med "lektioner". långa stunder sittandes på en stol med mycket information. Men det gick bra och vi fick 15 minuter raster lite då och då så man överlevde. Efter lektionerna så gjorde vi inte så mycket, vi hängde mest bara med olika människor.
6 April- Denna dagen var som dagen innan där det var massa lektioner. Vi hade röda korset som var och berättade och visade hur vi skulle göra i vissa lägen. Efter detta så var det NYC turen! Helt underbar tour som jag aldrig kommer att glömma! Vi åkte upp i Rockefeller Center där man såg Empire State Building, sen for vi vidare och såg Time Squer, Ground Sero, Frihetsgudinnan och massa mer! Jag kan bara säga en sak.. Jag älskar New York!!!!
7 April- Denna dag var som dom innan, lektioner.. Men denna dag hade vi bara till ca 2.00 pm för att sedan fara till sin V-familj! Mitt flyg gick 6.35 pm men tack vare massa förseningar så var vi inte i luften förrän 7.55 pm! Det var ca 40 plan före mitt plan på start banan! morr..
Men efter en lång väntan så lyfte vi äntligen och jag var på väg mot Dulles Washington! Framme på flygplatsen så såg jag en kvinna som var bekant och även två helt underbara barn! Vi satte oss i bilen och åkte mot Leesburg VA. Väl framme så gick jag nästan på en gång ner till mitt rum och sov!
8 April- Sov till 12.00 och det var sååå skönt! Sen gick jag upp och träffade den nuvarande au pairen som är jätte trevlig! Jag följde med hon och barnen till biblioteket och sen tog jag det bara lungt och kollade lite tv. Sen så komma min hostmum hem vid 6.30 pm och då så bestämde vi oss för att åka till ett ställe som heter Wegman tror jag. Där handlade vi pizza som vi åt och detta ställe är alltså det bästa jag någonsin varit med om ! Låt mig berätta! Detta ställe är alltså en matvaru affär, resturang, bio för barnen. Allt i ett! Man handlar sin mat på nedersta planet och sen tar man maten man handlat och går upp där dom visar en film varje fredag, så barnen kan titta på film medans föräldrarna sitter och äter och kanske tar ett glas vin, helt underbart! Men denna middag blev förkortad då brandlarmet gick och vi vi var tvungen att lämna byggnaden och eftersom vi redan hade ätit klart så åkte vi hem. Och då var det dags för sängen och lite Big Brother tittande.
9 April- Alltså idag! Jag vaknade vid 9 och gjorde mig redo och skypade lite med mamma. När jag sitter och pratar med mamma så knackar det på min dörr och det är min hostdad som egentligen inte skulle komma förrän nästa helg så det var en nice suprise! Sen så åkte vi så jag fick mig ett bankkonto så det är nu fixat så nu väntar jag bara på mitt snygga kort som det ska vara en Amerikans flagga på! Sweet! Sen så for vi hem för att hämta kidsen och vi for till the market och handlade massor med mat! Sen kom vi hem och åt pizza( ja jag vet, pizza 2 dagar i rad är inte så särskillt bra men det är gott som f*n) och jag fick träffa aunt S som var en helt underbar människa ! Såå rolig och väldigt positiv! Och nu så sitter jag bara här på min kingsize bed som är helt underbar och funderar på vad jag ska göra med min kväll!
Detta är hur mina dagar har sett ut! Jag lovare er att ni ska få bilder så fort jag orkar ladda in dom på datan!
Love Christina

Local Time: 15.58

Vad sägs om en uppdatering?

Är nu framme hos familjen och har fått internet att funka! Sweeeeet!
Jag älskar denna familj och stället! helt underbart!
Kändes lite jobbigt faktiskt tidigare idag, hade lite ångest och saknade hemma men det har gått över!
Jag bor för tillfället i källaren i ett rum men jag tror jag ska ta över det andra rummet istället! Det var mycket mysigare! Det var ett stort fönster ist för två pyttesmåa och toan var i rummet och inte tv dörrar bort, men jag får se, jag gillar som ändå min lilla källare där jag får vara för mig själv!!
Dom har även en bioduk och progektor! I love it!!
Jag vet att jag ska uppdatera om NYC och lägga upp massa bilder, men det får bli senare för jag är såååå trött! Snacka om jetlag! Men får se om jag orkar göra det lite senare. Nu tror jag att jag ska ta och kolla ikapp lite i BB för är det något jag saknar så är det de!!
Ett låååångt inlägg ska komma sen som kompensation för att ni har fått vänta så länge;)
Love Christina

Local time: 20.47

Helt underbart!

New York är helt underbart! var på den guidade turen var helt underbar!!
Kommer berätta om allt senare men nu är det sista dagen med "lektioner" som gäller sen bär det av till hostfamilyn och då lovar jag att ni ska få en stoooooor uppdatering om dom här 4 dagarna i NY!
Love Christina

New York Baby!

Nu är jag i New York och det är helt underbart!
Idag så har vi inte gjort så mycket utan mest bara chillat då det är idag som alla anländer. Så imorgon blir det lektioner hela dagen lång!
Allt gick jätte bra med flygresan och vi var i tid och tullen gick också jätte bra!

Men nu så ska jag kolla BB och sen ska jag sova då jag är såååå trätt!
Ni får en ordentlig uppdatering senare men det lär nog bli när jag kommit fram till familjen!
Love Christina

Dålig uppdatering!

Förlåt för min dåliga uppdatering! Har varit så mycket som snurrat runt i mitt huvud så har verkligen inte haft varken tid eller ork!
Men nu är det ju så att det är inte länge kvar nu! Det är alltså IMORGON som jag far!
Jag kan inte fatta att denna dag äntligen kommit och att det är MIN tur att få åka!
Efter allt pappersskrivande, au pair blogg läsande så är det äntligen MIN tur att kliva på planet och åka till New York! JAG LÄNGAR SÅ MYCKET ATT JAG SPRICKER!
Jag lovar att skriva ett sista inlägg innan jag far men just nu orkar jag inte skriva mer;)
Love Christina

Ps. Jag vann 3000 kronor igår på Casino! hihihiihi!!!:D

RSS 2.0