18 Augusti

"I'm forever keeping my angel close.."

You know who you are my angel<3

...

"Jag har nu i några dagar redan börjat sakna mina vänner. Jag saknar mina och Ciccis kvällar då vi hängde halva natten och det man vaknade till var ett sms av exakt samma brutta. Jag saknar min och min fru Thess sommar i lägenheten.. Ojoj vilken sommar denna sommar var! Jag saknar mitt och Sandras gnäll om denna j*vla arbetsförmedling som sätter oss på nån "skola" där vi ändå inte måste göra något, jag saknar dubbel 4 på väg mot denna "skola". Jag saknar mina och Ewes äventyr i 9C. och framför allt så saknar jag min älskade Jennifer, kan inte börja med att beskriva hur mycket jag saknar att gå hem från skolan och gå till någon av våras lägenheter och där stannade man till det var dags att sova. Våra hansens häng ända in på småtimmarna och bara att veta att du var ett stenkast bort. Att man alltid hade dig inom gångavstånd. 
Men dessa är underbara minnen jag har med er och många mer finns det såklart, men i denna stund har jag redan börjat sakna er även fast jag inte farit än. <3"

Detta skrev jag den 22 Januari, och ni annar inte hur mycket jag saknar er ! Sitter och läser gamla inlägg som jag skrev innan jag for.. Oj vilken glädje och längtan jag hade! Jag måste ta och hitta denna glöd igen.. Just i denna stund så är allt frukansvärt jobbigt.. Hade kunnat sätta mig på första bästa flyg bara för att få träffa min älskade mamma och pappa. Att få se min älskade vänner.. Jag saknar er alla så jävla mycket.. Ni fattar inte hur mycket jag saknar er! Vissa av er har jag knappt hört av på 4 månader nu vilket suger, men antar att det inte går att göra så mycket åt det, era liv fortsätter ju där hemma vilket jag förstår..

Ne nu ska jag sluta sitta och gråta och längta hem. Jag ska fan inte ge upp, jag ska vara här i ett år..
Sova nu eller iallafall slå av datan och tankarna.. Är ledig i morgon vilken är sååå skönt!! Ska nog åka på Ikea och känna mig svensk imorgon, sen får jag se om jag kanske hänger lite med Lara!

Sov gott alla där ute, god morgon till er alla i Sverige!

Saknar er <3

Love Christina

Ps, ni ska få en uppdatering om hur mitt liv i Texas ser ut här nån dag när jag hittat lite gnista...

17 Augusti

En helt vanlig onsdag kväll!

15 Augusti

nlafnlaenkefaklflaflenre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG TROR JAG BLIR GALEN!!!!!!!!

Då vet ni..

3 Augusti

I am now officially a student at Austin Community College!!!

RSS 2.0